ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Aθήνα, 21 Νοεμβρίου 2012 
Η εμπλοκή στο Eurogroup

Η δυσκολία επίτευξης συμφωνίας για το Ελληνικό χρέος μεταξύ των μελών της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ δεν είναι το αποτέλεσμα τεχνικών δυσκολιών όπως υποστήριξε ο πρωθυπουργός αλλά της όχι παράλογης ανησυχίας για την αξιοπιστία του Ελληνικού πολιτικού συστήματος. Την ανησυχία επιτείνουν με "περίεργες" δηλώσεις υπουργοί της κυβέρνησης, βουλευτές της συμπολίτευσης, ΜΜΕ και ολόκληρη η αντιπολίτευση.
Δυστυχώς δεν συμβάλλει στην αξιοπιστία το προεκλογικό παρελθόν του πρωθυπουργού, παρά τη θεαματική προς το καλύτερο μετεκλογική μεταστροφή του, ούτε ασφαλώς η συμπεριφορά του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Η ΔΡΑΣΗ, πιστή στις διακηρύξεις της, δηλώνει απερίφραστα υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρώπη και στην ζώνη του Ευρώ, υπέρ βαθιών μεταρρυθμίσεων στους θεσμούς και στη λειτουργία του κράτους. Βέβαια, στη τωρινή συγκυρία, θεωρούμε υποχρέωσή μας να στηρίξουμε την κυβέρνηση, ωθώντας την προς το καλύτερο.



Πληροφορίες: Γραφείο Τύπου
Τηλ. 210 7472530
Email: press@drassi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...