Το επιχειρηματικό άλμα της Χριστίνας Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη και ο σύζυγός της, Θανάσης Αδαμόπουλος έκαναν ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα ανοίγοντας κατάστημα ενδυμάτων στο εκπτωτικό χωριό «McArthur Glen», στα Σπάτα με ανδρικά και γυναικεία ρούχα γνωστού αμερικάνικου brand.

«Το μαγαζί έχει ανοίξει εδώ και περίπου 1,5 μήνα. Ήταν ιδέα του Θανάση. Εγώ βοηθάω όσο μπορώ, όταν φεύγω από το Star και τα Σάββατα, όπως βοηθάει κάθε γυναίκα τον σύζυγό της», δήλωσε η παρουσιάστρια για να συμπληρώσει ο σύζυγος της:

«Είμαι στο εμπόριο 35 χρόνια και ξέρω ότι στην κρίση υπάρχει λύση. Πρέπει να δώσεις μπουνιά στο μαχαίρι, να προχωρήσεις μπροστά. Αν κάνεις πίσω, σημαίνει καταστροφή».

Αναγνωρίζοντας πως η κίνηση αυτή έχει ρίσκα, ο κ. Αδαμόπουλος αποκάλυψε το «μυστικό» που θεωρεί «κλειδί» για την επιτυχία:

«Συμπιέζουμε το κέρδος μας στο ελάχιστο και προσφέρουμε ρούχα καλής ποιότητας σε πολύ καλές τιμές. Σε αυτό ποντάρουμε: στο να ανεβάσουμε την ποιότητα και να χαμηλώσουμε τις τιμές, γιατί ο κόσμος πια δύσκολα ψωνίζει».

«Το ότι το μαγαζί ανήκει σε εμάς, δεν επηρεάζει την κίνηση. Ο πελάτης πλέον κοιτάει να έχει όφελος, το κατά πόσο έχεις σωστό εμπόρευμα και καλή τιμή. Ακόμα και ένας φίλος να έρθει στο μαγαζί, αν δεν έχεις καλό εμπόρευμα και χαμηλές τιμές, θα φύγει, θα πάει στον απέναντι να ψωνίσει», τόνισε ο σύζυγος της Χριστίνας Λαμπίρη, ρωτούμενος για το αν η αναγνωσιμότητά τους είναι «κράχτης» για το κατάστημα.

Το ζευγάρι πάντως είναι αισιόδοξοι και πιστεύει πως η κρίση μπορεί να γίνει ευκαιρία για «ανοίγματα».

Μάλιστα, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες εποχές που ζούμε, φροντίζουν να κάνουν προσφορές στους καταναλωτές, οι οποίες αλλάζουν κάθε εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...