ΤΩΡΑ: Στα... κάγκελα οι εργαζόμενοι της Forthnet, δεν λειτουργεί τίποτα! Κάνουν καταλήψεις και σε καταστήματα!

Μόνο στο planet-greece

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα που ξέσπασε από χθες μεταξύ υπαλλήλων της Forthnet και της διοίκησης της εταιρείας. Σήμερα δεν λειτουργεί τίποτα! Στον χορό μπαίνουν και οι εργαζόμενοι της NOVA...



Από το πρωί, το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας είναι ανύπαρκτο. Οργισμένοι πελάτες έχουν επικοινωνήσει με το planet-greece καταγγέλοντάς μας ότι περίμεναν έως και μιάμισυ ώρα στο ακουστικό του τηλεφώνου τους για να εξυπηρετηθούν, και τελικά... προκοπή δεν είδαν!

Η διοίκηση τους ανακοίνωσε πως προτίθεται να προχωρήσει σε μείωση των μισθών τους κατά 35% και αυτό ήταν που τους ανάγκασε να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους και να προχωρήσουν στον αποκλεισμό του κτηρίου.Αυτή τη στιγμή δεν λειτουργεί ούτε το τηλεφωνικό κέντρο της Forthnet ενώ καταγγελίες που έχουν γίνει προς το planet-greece αναφέρουν ότι ομάδα εργαζομένων έχει κάνει κατάληψη και σε κάποια καταστήματα!

Γεγονός είναι, πάντως, ότι τα καταστήματα, στην ουσία δεν λειτουργούν, αφού κάθε είδους επικοινωνία με τα κεντρικά της εταιρείας έχει διακοπεί!

Και οι εργαζόμενοι της NOVA...

Στον χορό των κινητοποιήσεων μπήκαν και οι εργαζόμενοι της NOVA, στους οποίους επίσης η διοίκηση της Forthnet (η NOVA έχει εξαγοραστεί από την Forthnet κι ανήκει στον ίδιο όμιλο) έχει κάνει πρόταση μείωσης των μισθών τους με οριζόντιο κούρεμα ύψους 35%!

Και το τηλεφωνικό κέντρο της NOVA έχει καταρρεύσει, και όσο κι αν προσπάθησαν πολλοί συνδρομητές να εξυπηρετηθούν, από το πρωί κανείς δεν απαντάει στα τηλέφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...