Το άλμπουμ του Πάνου Γαληνού

Tο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Πάνου Γαληνού μόλις κυκλοφόρησε και έχει γενικό τίτλο '' Το παιδικό μου όνειρο '' . Το άλμπουμ «ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΟ» περιλαμβάνει 10 τραγούδια την μουσική των οποίων στα περισσότερα υπογράφει ο ίδιος αλλά και ο Χρήστος Δάντης και ο Κωνσταντίνος Μαυροειδής. Στους στίχους συναντάμε τον Νίκο Σαρρή , τον Χρήστο Δροσουλάκη , τον Δημήτρη Σαρρή, τον Γιώργο Γαληνό , τον Κωνσταντίνο Μαυροειδή αλλά και τον ίδιο τον Πάνο Γαληνό.


Ήδη μέσα από το Άλμπουμ έχεΙ ξεχωρίσει η μπαλάντα '' Άστο να τελειώσει '' σε μουσική του Χρήστου Δάντη και στίχους του Νίκου Σαρρή ( http://www.youtube.com/watch?v=QHK0tgD2chU ) αλλά και το ερωτικό ντουέτο '' Εγώ κι εσύ '' με την ανερχόμενη Κύπρια τραγουδίστρια Χριστίνα Στυλιανου ( http://www.youtube.com/watch?v=6lePoJq99Pc ) ενώ το ρυθμικό '' Έλα χαμογέλα '' ( http://www.youtube.com/watch?v=0Ur1o29dJrc )  σε μουσική του ίδιου του Πάνου Γάληνου και στίχους του Δημήτρη  Σαρρή αποτέλεσε τον προπομπό του άλμπουμ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...