ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ Μήνυμα του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος για το ΝΕΟ ΕΤΟΣ


«Μια νέα χρονιά προβάλλει σε λίγο μπροστά από την βαριά σκιά της κρίσης και των μνημονιακών συνταγών, που συσσωρεύουν αδικία και ανωφέλεια για τον ελληνικό λαό, αλλά και μεγάλα αδιέξοδα για την πατρίδα. Στο χέρι μας είναι, αν αυτή η χρονιά θα είναι η απλή συνέχεια της τραγωδίας που επί 4ετία ζει η Ελλάδα ή αν θα είναι η πρώτη χρονιά της πραγματικής και μεγάλης αλλαγής που έχει ανάγκη ο τόπος για να αρχίσει και πάλι να αναπνέει.

Με πολιτικές σαν κι αυτές που ακολουθήθηκαν μέχρι τώρα και με πολιτικούς που άλλα υπόσχονται στον λαό και άλλα πράττουν, παραμένοντας σιδηροδέσμιοι των ίδιων πάντα, ολιγαρχικών αξιών και συμφερόντων, το μόνο σίγουρο είναι πως η νέα χρονιά θα είναι πιο δύσκολη από αυτή που φεύγει. Με πολιτικές όμως, που θα φρενάρουν αποτελεσματικά την κοινωνική εξαθλίωση και θα προστατεύσουν αυτούς που χτυπήθηκαν πιο δυνατά στα χρόνια της κρίσης, ενώ παράλληλα θα θέσουν πραγματικές βάσεις για δομικές αλλαγές ανάπτυξης και νοοτροπίας, ναι, υπάρχει πραγματική ελπίδα.

Για να συμβεί αυτό, οι Έλληνες θα πρέπει να ξαναπάρουμε την μοίρα μας στα χέρια μας. Και θα την πάρουμε, όταν υπάρξει η μεγάλη συμμαχία των πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων, που θα αναδείξει το ανάστημα της Ελλάδας και θα απαιτήσει να μπει τέλος στις αμφισβητούμενες και προσωρινές «ανάσες» και στο διαρκές κυνήγι των δόσεων, επιδιώκοντας μία πραγματική και μόνιμη λύση για την χώρα, αλλά και για το σύνολο των χωρών του ευρωπαϊκού νότου.

Το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κίνημα, όπως έχει ήδη διακηρύξει, θα συνεχίσει να πρωτοστατεί σε αυτή την προσπάθεια, αντλώντας δύναμη από τον λαό - ιδιαίτερα εκείνους που καθημερινά αντιπαλεύουν το άδικο και μάχονται για την επιβίωση - αλλά και από την ίδια την ελληνορθόδοξη παράδοση των άκαμπτων και επίπονων, μα νικηφόρων στο τέλος, αγώνων.

Μπροστά στη νέα αφετηρία, ας ξαναβρούμε την χαμένη μας αυτοπεποίθηση και ας ξαναζωντανέψουμε το μισοσβησμένο όραμα για έναν καλύτερο και δικαιότερο τόπο, με ευκαιρίες για τα παιδιά και τα παιδιά των παιδιών μας. Και ας μην ξεχνάμε: Ζούμε μέσα στο χρόνο με τα έργα, τις ιδέες και τα οράματά μας.

Καλή χρονιά, με υγεία, επιτυχία και ενότητα για όλες και όλους τους κατοίκους αυτού του τόπου. Και με περισσότερο φως»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...