Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΣΗ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ

Xrysh-Aygh-trofima
Σύμφωνα με την  ανακοίνωσή της, η Τοπική  Οργάνωση Αιγίου του «Λαϊκού Συνδέσμου-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», δηλώνει ότι κάνει μια προσπάθεια  στα πλαίσια της πανελλήνιας προσπάθειας του Κινήματος, προσπαθώντας να ανακουφίσει τους δεινοπαθούντες  Έλληνες,  και προσκαλεί όσους παραγωγούς επιθυμούν ή δύνανται, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της, “προκειμένου να εξεταστούν προτάσεις προσφορών  για γεωργικά (όπως ελαιόλαδο,ελιές, εσπεριδοειδή αλλά κλπ) παντός είδους σε σεβαστές ποσότητες”.

Και η ανακοίνωση συνεχίζει λέγοντας:
“Η διαδικασία θα διέπεται από την απαραίτητη εχεμύθεια και η κάθε συναλλαγή θα γίνει σε ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.Η κάθε προσφορά θα αποσταλεί στα εντεταλμένα όργανα για επεξεργασία και απ΄ευθείας συνεννόηση με τούς ενδιαφερόμενους.
Συνέλληνες/δες πρέπει και οφείλουμε να παράσχουμε την κάθε δυνατή βοήθεια στους συνανθρώπους μας,που οι πολιτικές της καταστροφής τους οδήγησαν στην φτωχοποίηση.
Ας δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας, στις δύσκολες εποχές που διέρχεται ο Τόπος,΄ετσι ώστε να μην υπάρξει κανείς Ελληνας πεινασμένος και κανένα Ελληνόπουλο υποσιτισμένο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...