Τρίκαλα: Το μπαρ της ακολασίας - Σερβιτόρες του σεξ με 100€!






ΦΩΤΟ από trikalavoice.gr
Η αστυνομία συνέλαβε τους δύο υπεύθυνους του μπαρ και συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη - Δείτε τι διαπίστωσαν οι αστυνομικοί...
Ειδικότερα, στο Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων περιήλθαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, στο συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης απασχολούνταν αλλοδαπές ως χορεύτριες, οι οποίες εκδίδονταν έναντι αμοιβής, την οποία εισέπρατταν τόσο οι ίδιες, όσο και οι υπεύθυνοι του καταστήματος.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, αστυνομικός πήγε τα ξημερώματα στο κέντρο διασκέδασης, προσποιούμενος τον πελάτη. Εκεί δύο αλλοδαπές, μία 21χρονη Μολδαβή και μία 35χρονη Ρουμάνα, που εργάζονταν ως σερβιτόρες, τον οδήγησαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, αφού προηγουμένως παρέλαβαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Κάπου εκεί ο ''πελάτης'' αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο της επίσκεψής του. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ κατασχέθηκε, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 345 ευρώ που βρέθηκαν στο κατάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...