Αλλαγές μέσα στο 2013

Του Σταύρου Μαρίνη 
Η "φιλοξενία" που μας παρέχει η google μας αναγκάζει να σκεφτούμε πως θα συνεχίσουμε την επικοινωνία μας μέσα στο 2013 χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να εμφανιζόμαστε σε αραιά χρονικά διαστήματα ανενεργοί. Το γεγονός ότι ακόμα και με τις ελάχιστες αναρτήσεις μας κρατάμε ένα μικρό αλλά ικανό αναγνωστικό κοινό σε εγρήγορση είναι για εμάς και ο μοναδικός λόγος για να συνεχίσουμε και μέσα στο 2013 την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι του 2007.
Αναλογιζόμενοι τηυν δύσκολη οικονομική κατάσταση προσφέραμε ΔΩΡΕΑΝ διαφήμιση σε ΟΛΟΥΣ όσους έκαναν μια έκπτωση σε όλους εσάς που μας διαβάζετε και για τον λόγο αυτό μπήκαμε στο στόχαστρο όλων  που  με μαϊμού επισκέπτες παίρνουν διαφημίσεις ΑΠΟΛΥΤΑ δυσανάλογες με τις υπηρεσίες που σας προσφέρουν. Η στάση μας απέναντι στο πολιτικό σύστημα μας έχει κατατάξει σε ένα blog που ενώ έχει σαφέστατη ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ τοποθέτηση δέχεται έντονη κριτική και αποδοκιμασία πολλές φορές από όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα μη εξαιρουμένων αυτών που ισχυρίζονται ότι ανήκουν στον εθνικιστικό χώρο. Γιατί εμείς θα παραμείνουμε πρώτα από ΟΛΑ άνθρωποι και θα αναζητούμε τον ΔΙΑΛΟΓΟ και δεν θα υμνήσουμε ΠΟΤΕ λάτρεις και οπαδούς ολοκληρωτικών καθεστώτων. Όσοι λοιπόν είσαστε ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ και αναζητάτε ακόμα και σήμερα τους νεκρούς του Πολυτεχνείου προσπεράστε υπάρχουν δεκάδες άλλα blogs που θα σας αναλύσουν τα "καλά" της δικτατορίας. Σε εμάς "γύψος" δεν πιάνει ούτε μαύρος ούτε κόκκινος για αυτό καλά θα κάνετε να αναζητήσετε αλλού όσους σας εξυμνούν ως ανωτέρα ΦΥΛΗ εμείς εδώ θα σας τονίζουμε καθημερινά τα ελαττώματά σας γιατί μόνο εάν τα διορθώσουμε θα μπορέσουμε πραγματικά να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Όσοι αναπολούν περασμένα μεγαλεία θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτά ήρθαν με σκληρούς αγώνες και πολέμους και όχι με αμπελοφιλοσοφίες και ψευτοτσαμπουκάδες. Εάν δεν σκοτώσετε τον βάρβαρο που κρύβεται μέσα σας δεν έχετε καμιά θέση στην δική μας προσπάθεια. Εάν θεωρείται ότι σκοτώνοντας τον Πακιστανό επιτελείται κάποιο ΚΑΘΗΚΟΝ θα μας έχετε απέναντί σας δυστυχώς για εσάς η βαρβαρότητά σας μας ενοχλεί!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...