Κηδεύεται αύριο ο 47χρονος που πέθανε ενώ μετέφερε κέρματα σε τράπεζα



Η κηδεία του θα γίνει στις 4.00 το απόγευμα της Παρασκευής από το Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών. Θρήνος στην αγροτική τράπεζα αλλά και στην εταιρεία σεκιούριτι που εργαζόταν.
Πανελλήνια συγκίνηση προκάλεσε ο τραγικός θάνατος του 47χρονου άνδρα ο οποίος έχασε τη ζωή του μέσα στο κεντρικό υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Πανεπιστημίου το μεσημέρι της Τρίτης, 29/1/2013.

Ο υπάλληλος της εταιρείας σεκιούριτι βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο ασανσέρ την ώρα που κατέβαζε στο κεντρικό ταμείο χρήματα με καρότσι από τον πρώτο όροφο στο ισόγειο.

Ο 47χρονος την ώρα που εκτελούσε το τρίτο και μοιραίο δρομολόγιο σφηνώθηκε στο τοίχωμα του ασανσέρ με αποτέλεσμα η άκρη του σιδερένιου καροτσιού να τον πιέσει αφόρητα στο στήθος και τον λαιμό και να πεθάνει απο ασφυξία ενώ αναποδογύρισε και το καρότσι που ήταν γεμάτο με σακούλες που περιείχαν κέρματα.

Συγκλονισμένοι είναι οι εργαζόμενοι της Αγροτικής Τράπεζας αλλά και της εταιρείας σεκιούριτι "Πυρσός" όπου εργαζόταν ο άτυχος άνδρας. Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Πρόκειται άλλωστε για μια πρωτοφανή τραγωδία ίσως και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το τελευταίο αντίο στον 47χρονο Α.Μ θα πουν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αυριο στις 4.00 το απόγευμα στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...