ΕΣΗΕΑ “Οι Ελληνες δημοσιογράφοι δεν τρομοκρατούνται ούτε φιμώνονται”

  Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συμπαρίσταται στους συναδέλφους που δέχθηκαν επιθέσεις τα ξημερώματα και καταδικάζει το χθεσινό μπαράζ επιθέσεων με εμπρηστικούς μηχανισμούς που δέχθηκαν στα σπίτια τους γνωστοί δημοσιογράφοι.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ τονίζει ότι οι επιθέσεις αυτές δεν είναι οι μοναδικές και πως αποτελούν συνέχεια στη σειρά των βίαιων επιθέσεων, που έχουν στόχο τον δημοσιογραφικό κόσμο και την ενημέρωση.

«Οι επιθέσεις αυτές από οποιαδήποτε κέντρα και αν προέρχονται επιχειρούν να φιμώσουν και να χειραγωγήσουν τον Τύπο» αναφέρει η ΕΣΗΕΑ και συνεχίζει: «Η αντίδραση θα πρέπει να είναι άμεση, γιατί ενέργειες σαν και αυτή πλήττουν τη δημοκρατία και την ελευθεροτυπία».

Η ΕΣΗΕΑ, δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι οι Έλληνες δημοσιογράφοι δεν τρομοκρατούνται, δεν φιμώνονται και θα συνεχίσουν να ασκούν το λειτούργημά τους βασισμένοι στις αξίες και στις παραδόσεις της ελληνικής δημοσιογραφίας. Η "στρατηγική της έντασης" δεν θα περάσει, η δημοκρατία δεν απειλείται» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...