Τώρα καταλάβατε τι εστί Λαυρέντης Λαυρεντιάδης;

Διαφήμιση της εταιρείας του κ. Λαυρεντιάδη alapis είχαν και η zougla.gr και το prothema.gr και το newsit.gr ας αφήσουν λοιπόν τις εξυπνάδες εκ των υστέρων. Όταν έπαιρναν τα "μαύρα"
χρήματα του Λαυρεντιάδη που ήταν από υπεξαίρεση καμιά κριτική δεν του ασκούσαν και εμείς εδώ στο blog που τα γράφαμε χαρακτηριζόμασταν από τις "μεγαλοδημοσιογραφάρες ως  γραφικοί. Τωρά θεωρώ ότι έχουν υποχρέωση να τον επισκέπτονται τον άνθρωπο στον Κορυδαλλό . Άλλωστε με τα δικά του χρήματα στέκονται ακόμα μέσα σε αυτή την κρίση και άλλων που ακόμα δεν ήρθε η ώρα τους να αποκαλυφθούν τα όσα παράνομα έχουν διαπράξει. Αλλά υπάρχει και Θεός και κυρίως υπάρχετε εσείς εκεί έξω που μας κρίνετε όλους αμείλικτα. Μπορεί να τους διαβάζετε περισσότερο αλλά έξυπνοι είσαστε και έχετε καταλάβει πολύ καλά με τι είδους ανθρώπους έχετε να κάνετε. Από μέρα σε μέρα αλλάζουν απόψεις, συνεργάτες και κυρίως "αφεντικά"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...