Σεξ, βία και χρήμα στο Κουσάντασι

Ελληνική διάσταση προσλαμβάνει το σκάνδαλο του λαθρεμπορίου καυσίμων στην πόλη του Κουσάντασι, πολύ λίγα μίλια μακριά από τις ακτές των ελληνικών νησιών στο βορειοανατολικό Αιγαίο, καθώς σε αυτό εμπλέκεται και ένα άτομο ελληνικής καταγωγής που ζει στην Ελλάδα.

Οι διωκτικές αρχές στο Αϊδίνι και το Κουσάντασι συνέλαβαν 16 άτομα με την κατηγορία της συγκρότησης σπείρας που διακινούσε λαθραία καύσιμα.

Τα μέλη της συμμορίας εμφάνιζαν με πλαστά έγγραφα πολυτελή ιδιωτικά σκάφη ως εμπορικά και έπαιρναν φτηνά, αφορολόγητα καύσιμα, τα οποία στη συνέχεια μεταπωλούσαν. Αξίζει να αναφερθεί, ότι ακόμα και το σκάφος του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας το εμφάνισαν ως εμπορικό σκάφος.

Ένα μέρος των εισπράξεων καταθέτονταν στο λογαριασμό ενός Έλληνα, που ζει στη χώρα μας, και είχε ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα επαρχιακής πόλης κοντά στη Σμύρνη.

Αρχηγός της συμμορίας είναι μια ομοφυλόφιλη τουρκικής καταγωγής, η οποία πρόσφατα παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας με άτομο του ιδίου φύλου, επίσης μέλος της σπείρας και ομοεθνής της. Η αρχηγός της συμμορίας το τελευταίο διάστημα είχε συνάψει ερωτική σχέση με μια άλλη γυναίκα- μέλος της συμμορίας, η οποία όμως φέρεται να την απάτησε με έναν άντρα. Το γεγονός αυτό στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει ένας άγριο καβγάς μεταξύ των δύο ερωμένων, που έλαβε χώρα σε κέντρο διασκέδασης στο Κουσάντασι.

Τη δράση της συμμορίας παρακολουθούσαν εδώ και καιρό οι αστυνομικές αρχές της Τουρκίας, οι οποίες στήνοντας μια καλά οργανωμένη επιχείρηση οδηγήθηκαν στην εξάρθρωση της σπείρας και στη σύλληψη των 16 μελών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...