Έξω φρενών ο Μαρινάκης με ομάδα και… Ζαρντίμ!

O Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού η ομιλία του να μείνει «εντός» του προπονητηρίου του Ρέντη, αλλά -ως είθισται- τα όσα είπε ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Συγκεντρωθείτε, να κοιτάξετε να παίξετε μπάλα, γιατί και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να περιμένει για πολύ…» φέρεται να τους είπε ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Παράλληλα, ο Μαρινάκης δεν χαρίστηκε ούτε στον Ζαρντίμ λέγοντάς του: «Κάνε ό,τι νομίζεις. Βάλε και βγάλε όποιον θες, αλλά η ομάδα δεν μπορεί να έχει αυτήν την εικόνα», στέλνοντάς του ξεκάθαρο μήνυμα για τη συνέχεια.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο εκνευρισμός του ήταν τόσο έντονος, που χτύπησε δυνατά ένα τραπέζι που βρισκόταν δίπλα του!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε συνάντηση και με τους αρχηγούς, τους οποίους ρώτησε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, για να λάβει αρνητική απάντηση. Την ίδια ερώτηση, ωστόσο, έκανε και ενώπιον όλης της ομάδας, χωρίς κανείς όμως να μιλήσει. Σε εκείνο το σημείο ο Μαρινάκης επανέλαβε πως θα πρέπει όλοι να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που όλα τα προβλήματά τους είναι λυμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...