Αποδείξεις για ...κομμωτήρια, ποτά και τσιγάρα δικαιολογούσε το ταμείο τεχνικών της ΔΕΗ!



Αυτό διαπιστώθηκε -μεταξύ άλλων- μετά από διαχειριστικό έλεγχο που έγινε μέσα στο ταμείο που διαχειριζόταν η Ένωση Τεχνικών της ΔΕΗ. Απίστευτα είναι τα ευρήματα που έβγαλε ο διαχειριστικός έλεγχος στο ταμείο της ΕΤΕ- ΔΕΗ. Εκτός από το εκτεταμένο έλλειμμα παραστατικών, βρέθηκαν αναιτιολόγητες αποδείξεις από σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, ποτά, τσιγάρα και βενζίνες που έφτασαν τις 60.000 ευρώ μέσα στο 2011.

Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, διαπιστώθηκε επίσης εικονική τιμολόγηση και χρέωση περιοδικών που ποτέ δεν εκδόθηκαν, ακόμη και απόδειξη κομμωτηρίου για κούρεμα, βαφή μαλλιών και περμανάντ.

Κι όλα αυτά μπήκαν στα έξοδα του απεργιακού ταμείου!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας από το απεργιακό ταμείο που διαχειρίζονταν η Ένωση τεχνικών, επιχορηγούνταν συνδικαλιστές κατά τις ημέρες των απεργιών, ενώ το ίδιο ταμείο τους επιχορηγούσε και για ημέρες που δεν γίνονταν απεργίες.

Ο διαχειριστικός έλεγχος της εξελεγκτικής επιτροπής για την περίοδο 2010-2011 βρίσκεται ήδη στα χέρια του εισαγγελέα, ο οποίος έχει ήδη ζητήσει τις καταθέσεις των συνδικαλιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...