Μιχάλης Χατζηγιάννης: Δηλώνει πλέον ευτυχισμένος

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έδωσε μια συνέντευξη σε περιοδικό της Κύπρου και μίλησε για τις πρόσφατες δηλώσεις στήριξης που έκανε στις εκλογές του νησιού.

Εννοείται πως αυτό κράτησε λίγο και μετά μίλησε για τον γάμο, τις σχέσεις, τα προσωπικά του, δηλαδή τα γνωστά.

- Τι σε έκανε να πάρεις την απόφαση ώστε να στηρίξεις δημόσια την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη στις προσεχείς προεδρικές εκλογές;

«Στηρίζω δημόσια την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη στις προσεχείς εκλογές, γιατί πιστεύω ότι είναι ο άνθρωπος που έχει εκείνα τα χαρακτηριστικά για να φέρει σε πέρας τα όσα δύσκολα πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις και αποχρώσεις, σημασία έχει ποιος είναι ικανότερος για να οδηγήσει τη χώρα -με γνώμονα το δίκαιο και το σωστό- σε ήρεμα νερά».

- Το να γίνεις αναγνωρίσιμος ήταν κάτι που πάντα ήθελες;

«Όχι, καθόλου! Αυτό θα ήταν πολύ ματαιόδοξο και, αν σκεφτόμουν έτσι, θα έμπαινα στη δισκογραφία με άλλους στόχους. Όμως, η αναγνωρισιμότητα είναι απόρροια της δουλειάς. Δεν μπορεί ένας καλλιτέχνης να μην είναι αναγνωρίσιμος».

- Σε ενοχλεί που η αναγνωρισιμότητα ελκύει τα βλέμματα πολλών και στο κομμάτι της προσωπικής σου ζωής;

«Δεν με ενοχλεί πάντα, ως έναν βαθμό το κατανοώ. Με ενοχλεί εν μέρει όταν κάποιοι δεν σέβονται κάποια όρια. Αυτό, βέβαια, είναι αποτέλεσμα μίας φθίνουσας εποχής που τη χαρακτηρίζει μία ηθική παρακμή».

- Η εργένικη ζωή σού λείπει;

«Όχι, καθόλου! Ως εργένης ήμουν λίγο χύμα. Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν πολύ τυπικός ή καθωσπρέπει, αλλά σε αυτό με βοήθησε πολύ ο στρατός, τότε που υπηρέτησα στην Κύπρο. Στον στρατό έμαθα να είμαι πειθαρχημένος, να υπάρχει τάξη, αλλά και συνέπεια. Αυτά με βοήθησαν στην εργένικη ζωή μου, την οποία, να σου πω κιόλας, τη χάρηκα πολύ, την έζησα και την απόλαυσα στο έπακρο. Ειλικρινά σου μιλάω, δεν έχω κανένα απωθημένο».

- Ευτυχισμένος είσαι;

«Ναι, είμαι! Πλέον αντιλαμβάνομαι ότι τα απλά πράγματα, που δεν είναι και τόσο απλά, τελικά είναι και τα πιο ζωτικά. Κι εκεί βλέπεις ποιος είσαι, με ποιους τα μοιράζεσαι και ισορροπείς».

ΠΗΓΗ: Down Town Κύπρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...