Ρεκόρ το… δεκατριάρι του Ολυμπιακού

Ένα ρεκόρ που κατείχε ο Παναθηναϊκός από την περίοδο 1994/95 κατάφερε να «σπάσει» ο Ολυμπιακός με τη νίκη του επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι «ερυθρόλευκοι» εκτόξευσαν τη διαφορά τους από τον δεύτερο στους 13 βαθμούς διαφορά, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί τόσο νωρίς στην ιστορία της Α’ Εθνικής!

Πριν από δεκαοκτώ χρόνια, μετά το τέλος της 18ης αγωνιστικής, οι «πράσινοι» είχαν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα με τον φετινό Ολυμπιακό. Δηλαδή 15 νίκες και 3 ισοπαλίες με 48 βαθμούς σύνολο.

Τότε οι «πράσινοι» βρίσκονται στο +12 από τον δεύτερο ΟΦΗ που είχε 36 βαθμούς. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός εκείνης της περιόδου είχε τερματίσει στο τέλος του πρωταθλήματος με 16 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό, που είναι και η μεγαλύτερη διαφορά στη μεγάλη κατηγορία. Ωστόσο, και αυτό το ρεκόρ απειλείται φέτος από τους Πειραιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...