"Τα παιδιά μας δεν είναι εγκληματίες"! Ξεσπά η μητέρα του ενός τραυματία από την καταδίωξη στην Κρήτη



Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύονται οι δύο νεαροί, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ. Δίωξη για βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια ασκήθηκε από τις εισαγγελικές αρχές του Ηρακλείου στους δύο αστυνομικούς! Εξω από τα δικαστήρια συγκεντρώθηκαν αρκετοί συνάδελφοί τους, σε ένδειξη συμπαράστασης.
Σύμφωνα με το CretaLive, οι δύο αστυνομικοί κρατούνται, αν και οι κατηγορίες είναι πλημμελημματικού χαρακτήρα, ωστόσο ο Εισαγγελέας μπορούσε να πάρει αυτή την απόφαση περί κράτησής τους - κάτι που πράγματι έγινε - και αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή.

Στο μεταξύ κρίσιμα θα είναι τα επόμενα τρία 24ωρα για τους δύο νεαρούς οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά πέφτοντας από τη μηχανή που οδηγούσαν, μετά από καταδίωξη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Νίκος Κοκκίνης δήλωσε σήμερα ότι φέρουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά αιμομοδυναμικά είναι σταθεροί, ενώ τα επόμενα 24ωρα θα κρίνουν πολλά για την περαιτέρω εξέλιξή τους.

Συγκλονισμένη η μάνα ενός εκ των δύο νεαρών είπε ότι τα παιδιά τους δεν είναι εγκληματίες για να τύχουν τέτοιας μεταχείρισης από τους αστυνομικούς, ενώ αναφέρθηκε και στη μαρτυρία αυτόπτη, που είπε ότι ένας εκ των αστυνομικών έσμπρωξε τη μηχανή την ώρα που βρισκόταν εν κινήσει, με απότέλεσμα να πέσουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...