Δεν είμαστε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να ξεκαθαρίσουμε για ακόμη μια φορά ότι το blog μας δεν έχει κομματική τοποθέτηση αλλά καθαρά Ιδεολογική. Είμαστε ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ αλλά όχι Χρυσαυγίτες. Δεν συμφωνούμε με πρακτικές που απαξιώνουν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και θίγουν πρωτίστως την ΑΝΘΡΩΠΙΑ μας. Θα παραμείνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και πιστεύουμε ότι η έννοια του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ σέβεται όλες τις φυλές του κόσμου. Άλλωστε συναγωνιστές μας βρίσκονται ΠΑΝΤΟΥ. Βέλγιο , Γαλλία , Ιταλία , Βουλγαρία , Ρουμανία , Αμερική , Καναδά και όπου υπάρχει ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Δεν νοείται να δηλώνεις Εθνικιστής να μην σέβεσαι την ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ κάθε Έθνους.
Υπάρχουν βέβαια διαφορές ανάμεσα στα έθνη και κυρίως υπάρχει και το εβραϊκό έθνος που στο διάβα των αιώνων ζει παρασιτικά εις βάρος του παγκόσμιου καλού. Αλλά ακόμα και σε αυτό το ΕΘΝΟΣ υπάρχουν ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ που δεν υπακούουν στα παραμύθια και την μεγαλομανία των Σιωνιστών!!! Συμφωνούμε με κάποιες αρχές του πολιτικού κόμματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όμως επειδή είμαστε και θα παραμείνουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ αντιλαμβανόμαστε τις παρεκτροπές τους από την ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. Πολλές φορές αναρωτιόμαστε διαβάζοντας ανακοινώσεις τους εάν είναι δικές τους ή του ΚΚΕ. Άλλες πάλι φορές βλέπουμε να διαφωνούν μόνο για την ΔΙΑΦΩΝΙΑ. Αυτά προς το παρόν γιατί κάποιοι αναγνώστες μας ,μας παραπονέθηκαν γιατί δεν ασχολούμαστε περισσότερο με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αφού είμαστε και εμείς ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ και δεν το κρύψαμε και ΠΟΤΕ άλλωστε.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...