Μοτοπορεία συμπαράστασης στους εργαζόμενους στα μέσα μεταφοράς

«Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν την Δευτέρα 28/01/2013 την 54η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής συμπαραστεκόμενοι στον αγώνα των απεργών των ΜΜΜ» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

«Τις ημέρες που πέρασαν έδειξε για μια ακόμα φορά το πραγματικό της πρόσωπο αυτή η κυβέρνηση. Το πρόσωπο της αδιαλλαξίας και της αδιαφορίας προς τους πολίτες και τις ανάγκες και αιτήματά τους. Ακολουθώντας αυτήν ακριβώς την αυταρχική πολιτική αυτή η κυβέρνηση “έλυσε” το πρόβλημα της απεργίας των εργαζομένων του Μετρό επιστρατεύοντας τους εργαζόμενους και άρα αναγκάζοντάς τους παρά την θέληση τους να ακολουθήσουν τις διαταγές του κράτους αγνοώντας ολοσχερώς τα αιτήματά τους και με την απειλή του αυτόφωρου και της απόλυσής τους αν συνεχίζουν να αντιλέγουν διεκδικώντας τα κεκτημένα τους ως τώρα δικαιώματά τους. Εν ολίγοις, κανείς δεν είναι εξασφαλισμένος! Εχτές ήταν οι εργαζόμενοι του Μετρό, σήμερα της ΕΘΕΛ και του ΗΣΑΠ, αύριο οι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ, οι ναυτεργάτες, εγώ κι εσύ!» συμπληρώνουν.

«Καλούμε λοιπόν όσους δεν συμφωνούν μ’αυτήν την πολιτική και τους χειρισμούς αυτής της κυβέρνησης, να ενώσει τη φωνή του με τη δική μας σε διαμαρτυρία! Μαζί μας και εργαζόμενοι από την ΕΘΕΛ. Θα συγκεντρωθούμε στις 18:00 στην πλατεία Κοραή (Πειραιάς) και θα αναχωρήσουμε στις 18:30. Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ότι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...