Σοκάρει το πανελλήνιο ο θάνατος του βρέφους από ασιτία!



Δε μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους πως ένα μωράκι μόλις 33 ημερών, άφησε την τελευταία του πνοή από ασιτία και υποθερμία. Το παιδί, που νοσηλευόταν διασωληνωμένο και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο, όπου μεταφέρθηκε με την 24χρονη μητέρα του άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή.

Το TLIFE μίλησε με τον διοικητή του Κρατικού Θεραπευτηρίου Κέντρου Υγείας Λέρου που διακομίσθηκε αρχικά το βρέφος, με τον Δήμαρχο Λέρου, αλλά και τον παιδίατρο Σπύρο Μαζάνη που μας μίλησαν για την υπόθεση που συγκλονίζει την κοινωνία της Λέρου και ολόκληρης της χώρας.
Ο διοικητής του Κρατικού Θεραπευτηρίου Κέντρου Υγείας Λέρου, Δημήτρης Καρανικόλας μίλησε στο TLIFE με κάθε λεπτομέρεια για την ημέρα που η 24χρονη μητέρα αποφάσισε να πάει το μωρό της στον γιατρό: "Έχουμε έναν παιδίατρο στη Λέρο, ο οποίος πραγματικά είναι ήρωας. Υπηρετεί το νοσοκομείο εδώ τα τελευταία 20 χρόνια, βρίσκεται πάνω από το τηλέφωνο 24 ώρες το 24ωρο. Όλα τα παιδιά της Λέρου έχουν περάσει από αυτόν τον γιατρό κι ο ίδιος είναι πατέρας 14αρων παιδιών!

Ο συγκεκριμένος παιδίατρος δεν ήταν σε καμία Κω, σε καμία Ρόδο, βρισκόταν στη Λέρο. Το περιστατικό δεν ήρθε ξανά στο νοσοκομείο εκτός της ημέρας Σαββάτου. Ήρθε με τον σύντροφό της, 10:32 και 10.37 ο παιδίατρος ήταν στο νοσοκομείο και είδε το μωρό.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...