Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και όλα τα κόμματα πρέπει να καταδικάσουν την επίθεση του ΔΝΤ στον ΣΥΡΙΖΑ


Ανεξάρτητα τι πιστεύει και πως αξιολογεί ο καθένα και η καθεμία το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ή ωμή παρέμβαση και η επίθεση του ΔΝΤ στον ΣΥΡΙΖΑ είναι απαράδεκτη και αντιδημοκρατική.

Θα περίμενα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως ρυθμιστή του Πολιτεύματος και θεματοφύλακα της ομαλής λειτουργίας του,να αντιδρούσε άμεσα. Βέβαια ποτέ δεν είναι αργά.

Το ίδιο θα περίμενα και από τα υπόλοιπα κόμματα, γιατί σήμερα μπορεί στο στόχαστρο του ΔΝΤ να βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, αύριο ποιος ξέρει;

Πρέπει όλοι να υψώσουμε μια ασπίδα προστασίας της δημοκρατίας στη χώρα μας. Διαφορετικά θα επιστρέψουμε σε σκοτεινές εποχές της πρόσφατης ιστορίας. Με εξωτερικές παρεμβάσεις και εθνικές τραγωδίες.

Ίσως θα πρέπει, όλοι όσοι πιστεύουμε στη Δημοκρατία και στην ελευθερία και συμφωνούμε με τη φράση του Βολτέρου: "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.", να αντισταθούμε σε τέτοιους είδους αντιδημοκρατικές παρεμβάσεις.

Νίκος Παναγιωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...