Το μικρό σπίτι στο λιβάδι και ο Ντεπαρντιέ

Ένα «μεγάλο, όμορφο, ξύλινο σπίτι» κοντά στη Μόσχα θέλει να αποκτήσει ο Ρώσος πλέον ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ, σύμφωνα με την Komsomolskaia Pravda.

«Μου ζήτησε να ξεκινήσει η κατασκευή ενός μεγάλου και ωραίου σπιτιού φτιαγμένου από ξύλο», είπε ο Νικολάι Μποροντατσόφ, o διευθυντής των ρωσικών κινηματογραφικών αρχείων και φίλος του Ντεπαρντιέ. Η ανέγερση θα αρχίσει φέτος το καλοκαίρι στην τοποθεσία Μπέλιε Στόλμπι, 30 χλμ.

«Όταν είδε τη φύση μας, τις σημύδες, τη λιμνούλα με τις αγριόπαπιες και τους κάστορες, όπου μπορεί να ψαρεύει κανείς, αποφάσισε να εγκατασταθεί εδώ».

Το αγροτεμάχιο αυτό, το οποίο περιβάλλει ψηλός φράχτης και φρουρείται από σκυλιά, δίπλα στο κτίριο των κινηματογραφικών αρχείων, έχει μόνο οκτώ κατοικίες και οι τιμές των οικοπέδων είναι σχετικά χαμηλές για προάστιο της Μόσχας: από 4.000 με 6.000 ευρώ τα 100 τ.μ. Διαθέτει επίσης ένα μικρό αγρόκτημα που προμηθεύει τους κατοίκους του με φρέσκο γάλο και κρέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...