Αποφασίζει ο Τοροσίδης

Τον επίλογο του σίριαλ της παραμονής (ή όχι…) στον Ολυμπιακό ετοιμάζεται να γράψει ο Βασίλης Τοροσίδης και για αυτόν τον λόγο συναντήθηκε και με τον μάνατζέρ του, για να θέσουν επί τάπητος όλα τα δεδομένα.

Ο διεθνής αμυντικός θα ήθελε να είχε στα χέρια του μια πρόταση από μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Έτσι, πέρα από το ενδιαφέρον βελγικών ομάδων, αλλά και μιας μικρομεσαίας ιταλικής, δεν φαίνεται να έχει κάτι άλλο αξιόλογο.

Συγχρόνως γνωρίζει ότι πολύ δύσκολα θα βρει εκτός των ελληνικών συνόρων τη σιγουριά αλλά και τα χρήματα που του δίνει ο Ολυμπιακός και γι’ αυτό έχει αρχίσει να σκέφτεται την παραμονή του στους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα υπάρχουν εξελίξεις, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ενημερώσει τον ποδοσφαιριστή ότι θέλουν να γνωρίζουν την τελική του απόφαση, για να κινηθούν ανάλογα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...