Τι θα γίνει επιτέλους θα ανακαλύψετε τους δολοφόνους του Σωκράτη Γκιόλια;

Καμμιά νέα πληροφορία από τις αρμόδιες αρχές είτε επίσημα είτε ανεπίσημα δεν υπάρχει το τελευταίο τρίμηνο για την δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Έχουν περάσει ήδη δυο χρόνια και στις 21 Ιουλίου πάμε για τρίτο χρόνο και ουδείς πλέον ασχολείται με την στυγερή αυτή δολοφονία.
Εμείς από αυτό εδώ το blog θα θυμίζουμε στους υπευθύνους με αναρτήσεις μας την υποχρέωση που έχουν να διαλευκάνουν την συγκεκριμένη υπόθεση. Θα βάζουμε κάθε εβδομάδα πλέον βίντεο που θα αφορούν την ζωή και την δραστηριότητα του αείμνηστου Σωκράτη Γκιόλια μήπως και κάποιος φιλοτιμηθεί  και κάνει κάτι. Η οικογένεια έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μάθει και η ΠΟΛΙΤΕΙΑ οφείλει να διαλευκάνει την ΥΠΟΘΕΣΗ. Και οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ επίσης να μην ΞΕΧΝΑΝΕ τον συνάδελφό τους και να πιέζουν την εκάστοτε Κυβέρνηση να προχωρήσει στην σύλληψη των δραστών αρχικά και στην συνέχεια να οδηγηθεί σε αυτούς που έδωσαν την ΕΝΤΟΛΗ να πάψει να υπάρχει μια ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ για αυτούς φωνή που έμπαινε εμπόδιο στα βρώμικα σχέδιά τους. Αυτά προς το παρόν και εμείς εδώ συνεχίζουμε άλλωστε η ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν μας φοβίζει!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...