«Έρχονται πολύ χειρότερα μέτρα»


Σε συστηματικό, σχεδιασμένο και μελετημένο αγώνα, «για να μην μπορεί ο αντίπαλος να τον ευνουχίσει και να τον τσακίσει», καλεί τον λαό η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, υποστηρίζοντας ότι έρχονται πολύ χειρότερα μέτρα.
«Πρέπει να μπει ένα τέρμα σε αυτό το παιχνιδάκι ανάμεσα στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ, με κασέτες, βιντεοσκοπήσεις, non paper, απομαγνητοφωνήσεις. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά για τον λαό, και αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία, και βγαίνει και από τις τελευταίες κινητοποιήσεις, είναι ο λαός να ανασυνταχθεί, να ξέρει ότι έρχονται πολύ χειρότερα μέτρα. Ας μην ελπίζει στον καλό κ. Τόμσεν, όπως ακούμε τώρα τελευταία» δήλωσε η κ. Παπαρήγα.

Σε ερώτηση για την αντοχή της συγκυβέρνησης, η ίδια απάντησε ότι το ΚΚΕ γενικά πιστεύει πως το πολιτικό σκηνικό είναι ρευστό. «Μιλούσαμε μάλιστα και για βουλή-κινούμενη άμμο μετά τις εκλογές. Τώρα πότε θα πέσει η κυβέρνηση; Το θέμα είναι πότε θα αποφασίσει ο λαός να ανατρέψει αυτήν την πολιτική» ανέφερε η κ. Παπαρήγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...