Η παρακολούθηση, η σύζυγος και ο κοσμηματοπώλης

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση της σύλληψης αρχιφύλακα της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος αρχικά θεωρήθηκε ότι παρακολουθούσε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.

Εμπλοκή στην υπόθεση είχε -όπως αποδείχθηκε- ο γνωστός κοσμηματοπώλης Γιώργος Τσαγκαράκης.

Ο 45χρονος αστυνομικός είπε στους συναδέλφους του που τον ανέκριναν ότι δεν παρακολουθούσε τον Πάνο Καμμένο, αλλά το τζιπ όπου επέβαινε η σύζυγος του κοσμηματοπώλη (οδηγούσε ο οδηγός της οικογενείας Τσαγκαράκη), το οποίο προπορευόταν της αυτοκινητοπομπής του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Τσαγκαράκης συνελήφθη, αλλά έπειτα από αρκετές ώρες αφέθηκε ελεύθερος. Ενώπιον των αστυνομικών, ο κοσμηματοπώλης παραδέχθηκε ότι είχε προσλάβει τον αστυνομικό. Τόνισε όμως ότι «πρόκειται για παρεξήγηση» και πως «όλα τα έκανε για την ασφάλεια της οικογενείας του, της επιχείρησής μου, της περιουσίας μου». Είπε, δηλαδή, πως δεν είχε προσλάβει τον αστυνομικό για να παρακολουθεί τη σύζυγό του, αλλά για να την ακολουθεί, ως φρουρά για το ενδεχόμενο ληστείας, απαγωγής κ.λπ..

1 σχόλιο:

iordanis είπε...

Ο κερατάς ρε παιδιά τελικά που είναι. Χαχαχα. Φανταστείτε τη ξεφτίλα. Καλή χρονιά σε όλους.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...