Συνελήφθησαν προαγωγοί στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν το πρωί της Δευτέρας πέντε άτομα στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της «Μαστροπείας κατά συναυτουργία» και της «Διευκόλυνσης ακολασίας άλλων».

Συγκεκριμένα, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με την επ’ αμοιβή έκδοση γυναικών σε μπαρ στην περιοχή της Ευκαρπίας, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν τα εν λόγω άτομα, ηλικίας 24 έως 67 ετών, εκ των οποίων τέσσερις Έλληνες και μία αλλοδαπή.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δύο εκ των συλληφθέντων, ηλικίας 48 και 67 ετών, ήταν οι υπεύθυνοι λειτουργίας του καταστήματος, στο οποίο εργάζονταν γυναίκες που εκδίδονταν έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι υπόλοιποι συλληφθέντες διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν ως «μεσάζοντες» στην επ΄αμοιβή έκδοση των γυναικών.

Τέλος, πέραν των ανωτέρω, συνελήφθησαν άλλες τέσσερις γυναίκες οι οποίες εργάζονταν στο μπαρ, στερούμενες βιβλιαρίου υγείας και άδειας εργασίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...