Χειροπέδες σε έξι άνδρες στην Ινδία για νέα υπόθεση βιασμού σε λεωφορείο


Εξι άνδρες συνελήφθησαν σε μια νέα υπόθεση ομαδικού βιασμού σε λεωφορείο στη βόρεια Ινδία, ανακοίνωσε η αστυνομία, σε μία υπόθεση που φαίνεται έχει ανησυχητικές ομοιότητες με την τραγωδία της 23χρονης φοιτήτριας που έχει προκαλέσει σάλο στη χώρα τις τελευταίες εβδομάδες.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την ινδική αστυνομία, συνέβη σε λεωφορείο τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής στο Πουντζάμπ με θύμα μία 29χρονη γυναίκα και με κατηγορούμενους τον οδηγό του λεωφορείου και έξι επιβάτες -από την αστυνομία αναζητείται ο έβδομος ύποτπος.

«'Εξι άνδρες συνελήφθησαν ως ύποπτοι για το βιασμό μιας γυναίκας 29 ετών στις 11 Ιανουαρίου» ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ένας ακόμη ύποπτος αναζητείται, συμπλήρωσε.

Η γυναίκα, επιβιβάστηκε στο λεωφορείο για να επισκεφθεί τα πεθερικά της, στο κρατίδιο Πουντζάμπ. Οι δράστες την οδήγησαν σε ένα σπίτι κοντά στην πόλη Αμριτσάρ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η νεαρή γυναίκα βιάστηκε από τον οδηγό του λεωφορείου και άλλα έξι άτομα. Στη συνέχεια την εγκατέλειψαν σε δρόμο κοντά στο χωριό στο οποίο διαμένει η οικογένεια του συζύγου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...