Παροξυσμός με τα… boobs φοιτητριών στο Τwitter

Ένα νέο trend ξεκίνησε πρόσφατα στον κόσμο του Διαδικτύου… Αμερικανίδες φοιτήτριες προτάσσουν τα στήθη τους και τα εκθέτουν σε λογαριασμούς Τwitter που έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά για να δώσουν ώθηση στις αθλητικές ομάδες των πανεπιστημίων όπου φοιτούν.

Ναι, ναι… καλά διαβάζετε! Όλα ξεκίνησαν από το Κάνσας των ΗΠΑ, όταν φοιτήτρια που υποστηρίζει την πανεπιστημιακή ομάδα Jayhawks ανέβασε μια φωτογραφία όπου σε πρώτο πλάνο φαίνονται τα στήθη της και το logo της ομάδας τυπωμένο στην μπλούζα που φορά. Έκτοτε δημιουργήθηκε ο λογαριασμός @KUBoobs, στον οποίο φοιτήτριες του συγκεκριμένου ιδρύματος προβάλλουν με θάρρος τα στήθη τους για το καλό της ομάδας τους.









Ωστόσο, η ιστορία δεν σταματά εδώ… Το παράδειγμά τους ακολούθησαν και άλλες κοπέλες από διάφορα πανεπιστήμια, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί τουλάχιστον ακόμη πέντε παρόμοιοι λογαριασμοί στο Τwitter (@UF_Boobs, @bamaboobs, @wardamnboobies, @arkboobs, @vandyboobs).
 http://www.zougla.gr/kosmos/article/paroksismos-me-ta-bobs-fititrion-sto-twiter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...