Αlapis: Ρουμανικό ενδιαφέρον για αγορά περιουσιακών στοιχείων

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αlapis: Ρουμανικό ενδιαφέρον για αγορά περιουσιακών στοιχείων Το ενδιαφέρον Ρουμάνου επενδυτή για τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας, την απόρριψη προσωρινών μέτρων από το δικαστήριο και τη δικάσιμο στις 16/1/2013 για την ειδική εκκαθάριση επισημαίνει σε επιστολή της στο Χ.Α. η Αlapis.

Ειδικότερα η εταιρεία αναφέρει ότι στο πλαίσιο της αίτησης της εταιρίας περί υπαγωγής της στην προβλεπόμενη εκ του άρθρου 106ια του ν. 3588/2007 διαδικασία ειδικής εκκαθάρισης σε λειτουργία, προσκομίστηκε βεβαίωση της νομίμως λειτουργούσας στην Ελλάδα ΑΕΠΕΥ, ΣΑΡΡΟΣ ΑΕΠΕΥ, σύμφωνα με την οποία ο κ. Gabriel Sorin Strutinsky, κάτοικος Ρουμανίας, είναι αξιόχρεος επενδυτής και ενδιαφέρεται να αγοράσει τα περιουσιακά στοιχεία της Alapis ABEE.

Επισημαίνει επίσης ότι το αρμόδιο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών δεν χορήγησε προσωρινή διαταγή στο αίτημα προληπτικών μέτρων της εταιρείας και η δικάσιμος ορίστηκε για τις 16η Ιανουαρίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...